Login en vind jouw stage

Inloggen voor leerlingen
  1. Wachtwoord vergeten?
foto

Leerlinginformatie

De ideale stageplek in zicht.

Alle scholen in Maastricht werken met het Stagebureau LVO Maastricht samen als het gaat om invulling van de Maatschappelijke Stage en de Beroepsstage VO.

Voor beide vormen van stage is een vacaturebank beschikbaar voor leerlingen. Hierin kunnen leerlingen een stageplek vinden. Ook kun je een zelfgevonden stageplek registreren. (zie Veelgestelde vragen) 
 
De informatie over de stage en je stageovereenkomst krijg je van je stagecoördinator op school. De ideale stageplek kun je zelf of samen met je stagecoördinator of stagebieder  invoeren. Het Stagebureau helpt jou en de school met het vinden en het correct registreren van je stage.

Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk maar ook nuttig. Door bijvoorbeeld de f-jes te trainen, een wijkfeest te organiseren, of een website maken voor een vrijwilligersorganisatie. Zo ontdekt je de samenleving en ook je persoonlijke kwaliteiten. Je krijgt waardering voor je inzet.
 
Het doen van vrijwilligerswerk ook in de toekomst is belangrijk, jouw inzet draagt bij aan een samenleving waar je niet alleen voor jezelf maar ook voor een ander opkomt.We werken samen aan een betere samenleving.
 
 Instructie om in te loggen bij de vacaturebank.